Povijest

KSD je osnovan 1992. godine kao odgovor na početak ubrzanog razvoja poduzetništva u Hrvatskoj. Od malog obiteljskog obrta prerastamo u tvrtku koja svojim individualnim pristupom pružanja usluga, stručnošću, integritetom i inovativnošću postaje pouzdani partner brojnim poduzetnicima u Hrvatskoj.

Tijekom godina ostvarili smo uspješne poslovne odnose sa svim relevantnim institucijama i partnerima na području knjigovodstva, financija i poreza te ih razvijali i temeljili isključivo na profesionalnom, stručnom, društveno odgovornom i etičkom pristupu poslovanju i međuljudskim odnosima.

Stalnim ulaganjem u edukaciju i praćenjem razvoja informatičkih rješenja postigli smo visoki stupanj povezanosti s našim klijentima, a kroz razumijevanje njihovih poslovnih procesa postali smo maksimalno efikasni u svom dijelu posla.

VAŠ USPJEH JE NAŠ PRIORITET

KSD pruža svojim klijentima uslugu prilagođenu točno za njih i objedinjuje sve usluge vezane uz knjigovodstvo, računovodstvo, obračun plaća i poreze kako bi što bolje vodili svoje poslovanje i ostvarili najbolje rezultate.

Kontinuiranom edukacijom, praćenjem trendova i novih znanja te njihova primjena u praksi je konstanta našeg razvoja i rasta,te ujedno i temelj našeg rada.


VAŠ PARTNER, NE SAMO KNJIGOVOĐA

Naš jedinstveni cilj je postati Vaš partner u poslovanju, a ne samo davatelj usluga. Mi se obavezujemo da ćemo uvijek biti proaktivni i fokusirani na Vaše poslovanje i njegove potrebe.

Ustrajno ćemo razvijati profesionalne odnose i povjerenje kako bi nam se mogli obratiti u svakom trenutku i sa bilo kojim zahtjevom.

Biti dostupan u svako vrijeme za konzultacije, podršku ili savjetovanje je krucijalni aspekt našeg rada i smatramo da to daje veliku komparativnu prednost uslugama koje Vam nudimo i pružamo.


PRUŽITI USLUGE KOJE TREBATE

Pružiti uslugu koju trebate, točno u vrijeme kada ju trebate i na adekvatan način s najboljim rezultatom za poslovanje, naš je ultimativni cilj i sve što radimo je da taj cilj ostvarimo u suradnji s Vama.

Mi nismo samo knjigovođe, te odgovorno tvrdimo da možemo biti poslovni savjetnici od povjerenja u svim područjima Vašeg poslovanja.

Naši djelatnici imaju veliko iskustvo i znanje s područja knjigovodstva, financija, poreza i radnog prava te smo sposobni pružiti široki spektar knjigovodstvenih usluga kao i usluga vezanih uz obračun plaća.

Vrijednosti

KSD se obavezuje u svom poslovanju njegovati vrijednosti etike i poštenja, odgovornosti, poštivanja individualnih vrijednosti, neovisnosti te kontinuiranog razvoja i neprekidnog učenja.

Svojim klijentima će pružiti uslugu koja uključuje poslovni integritet, kvalitetu, poslovno ponašanje, profesionalnu kompetenciju, poštenu poslovnu praksu, povjerljivost te zaštitu podataka i privatnosti.

Uz korektan odnos prema klijentima, te poštivanja moralnih načela i pravila struke, naše klijente smatramo dugoročnim partnerima uz koje zajedno rastemo.

Stvaramo kulturu i radno okruženje gdje se prema svojim djelatnicima i svim suradnicima u poslovanju odnosimo sa poštovanjem, pristojno i pošteno te promoviramo iste mogućnosti za sve.

Potičemo i pomažemo svoje djelatnike na razvijanje stručnih znanja i vještina kako bi što efikasnije obavljali svoje zadaće te dostigli svoje profesionalne i osobne ciljeve.